Delen

Wonen in Beek? Een prima keuze

"We wonen sinds 2006 met onze vier kinderen in Beek. Puur toeval. We konden het huis van mijn moeder overnemen. Nu zijn we blij met dat toeval.

Beek is een heerlijk gemakkelijke woonplaats. Alles is binnen handbereik. Winkels, onderwijs, het zwembad, de muziekschool, parken en bossen. We konden kiezen uit drie basisscholen voor de kinderen. En er is nauwelijks een sport die je niet kunt beoefenen in Beek. Het voorzieningenniveau is hoog en compleet.

Beek heeft ook een heel gevarieerd woningbestand. Van appartementen en starterswoningen tot het duurdere segment in het groen. Ook in de mooie dorpskernen van Beek. Voor elk wat wils dus.

Wij wonen in het centrum van Beek. Soms denk ik wel eens dat het centrum best autoluw zou mogen. Aan de andere kant is er volop dynamiek. Met de cafés en de terrasjes. Wat we ook heel fijn vinden, is de perfecte infrastructuur in- en rond Beek. In een wip ben je in een stad als Maastricht. En voor mensen zonder auto is het openbaar vervoer ook al compleet. De trein en de bus; je hebt de keuze. Die ontsluiting van je woonplaats is extra belangrijk, als je, zoals wij, met z'n tweetjes werkt in het onderwijs en als ondernemer van een kunstsmederij (kunstsmederij Stalagmiet, red.).

Beek? We wonen er heel graag. En voor mensen die op zoek zijn naar een woning? Beek is echt een prima keuze."

Rik van de Steeg
en Ruth Reints

wonen-in-beek-620.jpg

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Wij informeren u periodiek middels onze nieuwsbrief