Delen

Belevend Beek agenda voor evenementen en activiteiten

Belevend Beek biedt verenigingen, stichtingen, ondernemers en groeperingen graag haar promotieplatform aan voor het bekendmaken van haar evenementen en activiteiten in de gemeente Beek. Door nauwe samenwerking met Visit Zuid Limburg profiteren deze organisaties tevens van de kracht van de promotie via hun mediakanalen zoals de veelbekeken website. 

Door het aanmelden van evenementen en activiteiten in deze agenda maakt u optimaal gebruik van de kracht van Belevend Beek want u krijgt gratis vermelding in deze agenda, facebook pagina en de lichtkranten bij het binnenrijden van de gemeente Beek. 

Geen vergunningaanvraag

Het aanmelden van een activiteit of evenement in deze agenda geldt niet als een vergunning-aanvraag. Hiertoe verwijzen we u graag naar de gemeentelijke website voor spelregels, voorwaarden en formulieren.

Aanmelden van uw activiteit

U kunt uw activiteit of evenement uitsluitend digitaal aanmelden via het online formulier. U meldt hiermee uw evenement of activiteit meteen aan in de Visit Zuid Limburg agenda en het verschijnt na goedkeuring ook in deze Belevend Beek website. U krijgt ter controle een bevestigingsverzoek na uw aanmelding om het evenement definitief te publiceren. Daarna verschijnt het op korte termijn online in de agenda.

aanmeldknop-evenement-2.jpg

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Wij informeren u periodiek middels onze nieuwsbrief